Renson Passé

RensonMijn naam is Renson Passé en ik ben in 1992 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn afstudeerscriptie bestond uit een onderzoek naar knierevalidatie na een voorste kruisband reconstructie. Tijdens de laatste fase van mijn studie werkte ik al in het toenmalige St. Elisabeth Ziekenhuis te Amersfoort ( Nu Meander Ziekenhuis).

Werkzaam op alle afdelingen van de Intensive Care tot aan de kinderafdeling werd mijn interesse gewekt voor de kindergeneeskunde met als gevolg mijn specialisatie als Kinderfysiotherapeut en sinds 2011 Master Kinderfysiotherapeut.Dit laatste geeft de wetenschappelijke kant van het vak meer gestalte.
In 1994 ben ik begonnen in de praktijk op de Amsterdamsestraatweg. Eerst als waarnemer en niet veel later als maatschapslid. Verder ben ik nog 10 jaar lang docent ( kinderfysiotherapie) geweest bij de opleiding Thim van der Laan.
Ik richt mij binnen de praktijk zowel op de behandeling van kinderen als volwassenen. Een leuk onderdeel van mijn werk is overleggen met artsen, specialisten en collega’s.