Team

Wij werken met 2 fysiotherapeuten. De praktijk bestaat al 26 jaar en bestaat uit twee behandelkamers en een oefenruimte van 80 vierkante meter met oefenapparatuur. Therapie die gegeven wordt is reguliere fysiotherapie, Kinderfysiotherapie. Oedeemtherapie en individuele fitness/oefentherapie.

Wij zijn BIG-geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteits-register van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (www.kngf.nl).

renson_kleinRenson Passé

Mijn naam is Renson Passé en ik ben in 1992 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn afstudeerscriptie bestond uit een onderzoek naar knierevalidatie na een voorste kruisband reconstructie. Tijdens de laatste fase van mijn studie werkte ik al in het toenmalige St. Elisabeth Ziekenhuis te Amersfoort ( Nu Meander Ziekenhuis).
Lees meer…

simone_klein

Simone van Leeuwen

In 2005 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heb ik in verschillende particuliere praktijken gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan met uiteenlopende klachtenbeelden. Ik ben in deze praktijk werkzaam als algemeen fysiotherapeute sinds 2009. De afgelopen jaren heb ik me verdiept in de Orthopedische Geneeskunde (Cyriax) en het therapeutisch Tapen/Medical Taping.
Lees meer…